DUICS DIÁNA
SZÜL. IDŐ: 1979. február 3.


VÉGZETTSÉGEK /sporton kívül/
Szociálpedagógus /2001/
Marketing- és reklámmenedzser /2003/

SPORTEDZŐI VÉGZETTSÉGEK
Testépítés – fitness edző /2005/
Aerobik oktató /2005/
Életmód tanácsadó – wellness trainer /2007/
XCO trainer /2008/
TRX trainer /2010/
Pro-ski simulator trainer /2014/
Antigravitációs jóga/fitness oktató /2014/
Bungee fitness oktató /2017/
4D Pro instructor trainer /2017/
Trainerausbildung Aerial silk & Aerial hoop /2019/
Pilates oktató /2021/
Üdvözöllek,
örülök, hogy olvasod honlapomat, mert ez azt jelenti, hogy a sportolók táborába tartozol, vagy rászántad magad, hogy életed részévé tedd a mozgást és életmódot váltsál. Vállalkozásomat azoknak hoztam létre, akik szívesen megújulnának, változtatnának életmódjukon és ehhez szakszerű segítséget várnak, valamint egy támaszt, hogy elinduljanak ezen az úton, vagy csak egy jó csapathoz szeretnének tartozni. Szeretettel várlak személyi edzéseken éppúgy, mint a csoportos órákon.
Őszinte vallomás a csoportos óráimról
Edzés közben edzőként mindig boldog vagyok. Évek óta minden egyes nap megyek, és csinálom. Még akkor is, ha aznap épp ezernyi probléma után nehezen mentem. Aztán elindul a zene, az első levegővételek… és elfelejtek mindent...beszűkül a világ és mintha egy csövön keresztül nézném a termet, a résztvevőket, csak egy érdekel…hogy beletegyem az órába a tudásom és a szívem. Mindenbe és mindenkibe, aki ott velem együtt mozog. Ez az életem. Ezt az érzést csak az tudja igazán, aki csinálja, aki szívből csinálja. Ott, velem együtt.
Őszinte vallomás a személyi edzésekről
Mottóm: „Mozogj, hogy élhess, Élj, hogy mozoghass.”
Ebben a szellemben szeretném elérni azt, hogy életed részévé tedd és megszeresd a mozgást és a minőségi táplálkozást. Minden vendégem sikere az én sikerem is, amelyért keményen megdolgozunk, és mindketten büszkék vagyunk…sok verejték, izomláz és küzdelem árán is. Nekem a legfontosabb a Te edzésed, hiszen céljaid vannak, amikhez főként Te kellesz én csak hozzásegítelek a hozzá vezető úton. Ez az út hosszú és nehéz lesz, melyekkel főként neked kell megküzdened, de én támogatlak és ha elszánt és kitartó vagy, mindent el tudsz érni, mert megéri ÉRTED…az egészségedért...